Tgrt Haber

Ahu Tuğba'nın ölümünde yeni detay! ABD 'şüpheli ölüm' dedi, cenazeyi Türkiye'ye göndermedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
03 Eylül 2024 15:18 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 15:24
Ahu Tuğba'nın ölümünde yeni detay! ABD 'şüpheli ölüm' dedi, cenazeyi Türkiye'ye göndermedi

Miami’de kızıyla yaşadığı evde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ahu Tuğba’nın cenazesi vasiyeti üzerine İstanbul’a getirilmek istendi. ABD'li yetkililer, Ahu Tuğba'nın ölümünü 'şüpheli ölüm' kategorisine alarak nakli engelledi.

Geçirdiği kaza sonrası uzun süre yoğun bakımda tedavi altına alınan oyuncu Ahu Tuğba​, Miami​'deki evinde kızı tarafından ölü olarak bulundu. Vasiyeti üzerine cenazesi İstanbul​'a getirilmek istendi ancak ABD'li yetkililer 'şüpheli ölüm' dedi ve nakil ertelendi. 

AHU TUĞBA'NIN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLEMEDİ 

Habertürk'ün haberine göre; KOAH nedeniyle pazar günü hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den bu sabah kalkacak olan tarifeli uçakla İstanbul'a getirileceği duyurulmuştu. Ancak, ABD'li yetkililerin Ahu Tuğba'nın ölümünü 'şüpheli ölüm' kategorisine alması cenazenin İstanbul'a gelmesini engelledi.  ABD'de bazı prosedürler tamamlanmadığı için Ahu Tuğba'nın cenazesinin gelişi ertelenmiş oldu.

AHU TUĞBA'NIN CENAZE MASRAFLARINI İŞ ADAMI CELAL KALYONCU ÜSTLENDİ 

Ahu Tuğba'nın cenazesi vasiyeti üzerine Miami'den İstanbul'a getiriliyor. Cenazenin 25 -30 bin dolar arasındaki nakil masraflarını ise iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi. Ahu Tuğba'nın cenazesi, perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze namazından sonra toprağa verilecek. 

Ahu Tuğba'nın ölümünde yeni detay! ABD 'şüpheli ölüm' dedi, cenazeyi Türkiye'ye göndermedi - 1. Resim

AHU TUĞBA'NIN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI 

Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce açıkladığı vasiyeti ortaya çıktı. Ahu Tuğba, vasiyetinde İstanbul'a gömülmek istediğini belirtti. Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için yetkililerle irtibata geçildiğini açıkladı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
abdullah 3 Eylül 2024 15:36

Her can ölümü tadacaktır yani bütün canlılar birgün ölecekler birgün herkes ölecek fakat bu dünya boşa değil ahiret var hesap var azap var mükafat var Cennet var Cehennem var Allah VAR Gam yok.En mühimi kul hakkı kul hakkının ödenmesi şart

Sonraki Haber Yükleniyor...