Tgrt Haber

Aile dizisinde yaprak dökümü! 2 oyuncu kadrodan ayrılıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 09:39 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 10:41
Aile dizisinde yaprak dökümü! 2 oyuncu kadrodan ayrılıyor

Final yapmasına 3 bölüm kalan Aile dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Son olarak Selin Şekerci'nin ayrıldığı diziye 2 oyuncu daha veda edecek.

Bu sezon Aile​ dizisine avukat Serap rolüyle dahil olan Selin Şekerci​, dizinin final olmasına kısa süre kala diziden ayrıldı. Final tarihi kesinleşen dizide yaprak dökümü yaşanıyor. 

30. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK 

Başrolünde Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi 30. bölümde final yapacak. Son olarak avukat Serap rolünü oynayan Selin Şekerci diziden ayrılmıştı. Dizide peş peşe yeni ayrılıklar da yaşanacak. 2 oyuncu dizinin final olmasına kısa bir süre kala diziden ayrılacak.

Aile dizisinde yaprak dökümü! 2 oyuncu kadrodan ayrılıyor

2 USTA OYUNCU AİLE DİZİSİNDEN AYRILIYOR

Aile dizisinin Leyla’sı Canan Ergüder büyük final öncesi ekibe veda edecek. Ergüder, Selman Nacar‘ın “İstanbul Ansiklopedisi” adlı Netflix dizisinin çekimlerine başlayacak. Aile’nin Seher Soykan’ı Emel Göksu da diziye erken veda edecek. Oyuncu, 28. Bölümde diziden ayrılacağı öğrenildi. Usta oyuncuya şimdiden teklifler yağmaya başladı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...