Tgrt Haber

Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek! O sahne sosyal medyayı salladı! Binlerce yorum yağdı!

19 Nisan 2023 10:16 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 12:03
Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek! O sahne sosyal  medyayı salladı! Binlerce yorum yağdı!

Dün akşam 7. bölümüyle ekrana gelen Aile dizisinde Kızılcık Şerbeti'ne verilen destek sosyal medyayı salladı. RTÜK tarafından 5 hafta durdurma ve para cezası alan Kızılcık Şerbeti dizisine destek olan Aile dizisi sosyal medyada gündem oldu.

Dün akşam sosyal medyada çok konuşulan Aile​ dizisinde Kızılcık Şerbeti​ sahnesi beğeni topladı. RTÜK tarafından Kızılcık Şerbeti​'ne verilen ceza nedeniyle dizi, 5 hafta yayınlanmayacak. 

AİLE​ DİZİSİNDEN KIZILCIK ŞERBETİ​'NE DESTEK!

Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde yer aldığı Aile​ dizisinde dün akşam Kızılcık Şerbeti​ dizisine verilen destek çok konuşuldu. Başrollerini Evrim Alasya​, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti​, RTÜK tarafından verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL cezası nedeniyle ekrana gelmiyor. Aile​ dizisinde İskoç ve Tugi arasında geçen konuşmada İskoç "Bunlar halı sahayı işletiyoruz ayağına çoluk çocuğu zehirliyorlarmış. Şimdi biz bunlara nazikçe çıkmalarını söyleyeceğiz" dedi. Tugi ise "Niye nazikçe? Halledip gidelim. Benim akşam dizim var" dedi. İskoç'un hangi dizi olduğunu sorması üzerine ise Tugi Kızılcık Şerbeti​ yanıtını verdi. Bir anda telaşlanan İskoç "O bu akşam mı? Kirvem hadi çabuk hadi" dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ​ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

RTÜK'ün 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdiği Kızılcık Şerbeti​ dizisi en son geçtiğimiz 7 Nisan akşamı ekrana geldi. Dizinin 14 Nisan akşamı ekrana gelmesi beklenirken özet kısmından sonra yayından kaldırıldı. Kızılcık Şerbeti​'nin son yaptığı itiraz da kabul edilmezse dizi 5 hafta ekranda olmayacak. 

AİLE​ DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Sonraki Haber Yükleniyor...