Tgrt Haber

Aile'de Seher Soykan'ın vedasına Serenay Sarıkaya'dan duygusal yorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 11:02 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 11:02

Final yapmasına kısa süre kala Aile dizisinden usta oyuncu Emel Göksu ayrıldı. Ekip, usta oyuncun vedası için kutlama yaparken, yayınlanan videoya Serenay Sarıkaya’dan duygusal yorum geldi.

Aile dizisinde Seher Soykan’ı oynayan Emel Göksu, dün akşam yayınlanan yeni bölümde ekibe veda etti. Oyuncular, usta isme veda kutlaması düzenlerken, Serenay Sarıkaya’nın duygusal anları objektiflere yansıdı.

USTA OYUNCUYA AİLE EKİBİNDEN VEDA 

Aile dizisinin büyük finali öncesi peş peşe bomba ayrılıklar yaşanıyor. Soykan ailesinin çınarı Seher Soykan‘ı oynayan usta oyuncu Emel Göksu, seyirciyi gözyaşlarına boğan bir sahneyle ekibe veda etti. Göksu paylaştığı veda mesajında “Yaşadığım bu güzel yolculuğu benim ile birlikte paylaşan herkese teşekkürler. Ekip olarak çok güzel günler geçirdik, emeği geçen herkese teşekkürler. Yeniden görüşene kadar, kendinize iyi bakın” cümlelerine yer verdi.

Aile'de Seher Soykan'ın vedasına Serenay Sarıkaya'dan duygusal yorum

Serenay Sarıkaya​, Emel Göksu’nun paylaşımının altına, “Emel ablam, seni çok seviyorum. Seni tanımak seninle çalışmak inanılmaz keyifliydi. Yeniden karşılaşmak dileğiyle…” mesajını yayınladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...