Tgrt Haber

Ajda Pekkan hakkında şok iddia: Ameliyata girmedi, mesele konser biletlerinin satılmaması…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Kasım 2022 09:59 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 10:24
Ajda Pekkan hakkında şok iddia: Ameliyata girmedi, mesele konser biletlerinin satılmaması…

2 gün önce evinde kaza geçirerek kalça kemiğini çatlatan ve apar topar ameliyata alınan Ajda Pekkan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Süperstar’ın kemiğindeki çatlaklara herhangi bir ameliyat yapılmadığı, konser biletleri satılmadığı için kabuğuna çekilme kararı aldığı ileri sürüldü.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan​, dün sabah evinde düşüp kalça kemiğini çatlattı. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı, yaşadığı kaza sonrasında acil ameliyata alındı. Menajerinden gelen bilgiye göre 5 saat süren operasyonu başarılı geçen Süperstar’ın sağlık durumu iyi olduğu açıklandı.

AMELİYAT​ OLMADIĞI İDDİASI

Sağlık durumuyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Pekkan'la ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Kemikteki çatlaklarda ameliyat yapılmadığı ileri sürülürken Pekkan'ın konserleriyle ilgili de bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir konser​ biletleri satılmadığı iddiasıyla gündeme gelen Pekkan'la ilgili magazin kulislerinde sahnelerden uzak kalmak istediği ve evinde dinlenme kararı aldığı iddia edildi.

Ajda Pekkan hakkında şok iddia: Ameliyata girmedi, mesele konser biletlerinin satılmaması…

BÜLENT ERSOY​ BİLETLERİ SATILMAYINCA KONSERLERİ İPTAL OLDU DEMİŞTİ

Sivri dilli açıklamalarıyla tanınan Bülent Ersoy, 2013 yılında "Hödük, ucube ve küstah" dediği Ajda Pekkan'la davalık olmuş, ikili 2018 yılında barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamalarda bulunan Ersoy, Pekkan'ın yurt dışındaki konser biletlerinin satılmadığını söyleyerek "Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konseri de iptal oldu" demişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...