Tgrt Haber

Ajda Pekkan'ın 60 yıllık hayali gerçek oldu! ''Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmamıştım''

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2024 09:34 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 09:35

Ajda Pekkan, dün akşam 60 yıllık hayalini gerçekleştirdi ve ilk stadyum konserini verdi. Konserin sunuculuğunu Çağla Şıkel üstlenirken, Selda Bağcan, MFÖ, Norm Ender, Hande Yener ve Semincek sahne aldı.

Yaklaşık 40 bin kişiye konser​ veren Ajda Pekkan​, konserde zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Pekkan, Müzik endüstrisinde tarihi bir müzikal şölen ve değerli bir arşiv bırakacağız diye umut ediyorum" dedi. 

"EUROVISION DA BİLE BU KADAR HEYECANLANMADIM"

Konserde duygularını dile getiren Ajda Pekkan, ilk kez Eurovision Şarkı Yarışması​'na katıldığında bile bu kadar heyecanlanmadığını belirterek, "Çok değerli yol arkadaşlarımla sahne alacağım. Onlarla beraber olmak hayalimdi. Kısmet bu akşammış" dedi. Ajda Pekkan ve Norm Ender, Pekkan’ın Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştirdiği dev konserde 40 bin kişiyle birlikte “Parla”yı söyledi. Şarkıcı ayrıca Hande Yener ve Mazhar Alanson ve Fuat Güner ile yaptığı düetle de kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. 

Ajda Pekkan'ın 60 yıllık hayali gerçek oldu! ''Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmamıştım'' - 1. Resim

Ajda Pekkan'ın 60 yıllık hayali gerçek oldu! ''Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmamıştım'' - 2. Resim

SELDA BAĞCAN İLE AJDA PEKKAN YAN YANA 

Süperstar Ajda Pekkan, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu. Konserde Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz ve diğer birçok sanatçı Pekkan'a eşlik etti. Selda Bağcan ve Ajda Pekkan Sivas'ın Yolları şarkısına düet yaptı. 

Ajda Pekkan'ın 60 yıllık hayali gerçek oldu! ''Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmamıştım'' - 3. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...