Tgrt Haber

Akciğer kanserine yakalanan İlhan Şeşen, sağlık durumu sorularına sinirlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 15:24 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 15:26
Akciğer kanserine yakalanan İlhan Şeşen, sağlık durumu sorularına sinirlendi

Sarılınca Sana, Ellerimde Çiçekler, Neler Oluyor Bize gibi şarkılarla tanınan İlhan Şen’in akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. Galada görüntülenen Şen, sağlık soruları karşısında bir hayli öfkelendi.

Bir süredir Bodrum’da yaşayan sanatçı İlhan Şeşen, akciğer kanseri​ teşhisi sonrası İstanbul’da tedavi altına alınmıştı. Galada görüntülenen ünlü isim, muhabirlerin sağlık sorularına sert çıktı.

SAĞLIK SORULARINA SERT ÇIKTI 

Magazin programı 2. Sayfa'da yer alan habere göre, bir süredir Bodrum​'da yaşayan Şeşen, hastalığın ardından İstanbul​'da tedavi altına alınmıştı. Doktorları, sanatçının tedaviye olumlu cevap verdiğini söylemişti. İlhan Şeşen'in daha önce de kansere yakalanarak kurtulduğu konuşulanlar arasında. Son olarak katıldığı galada görüntülenen Şeşen, muhabirlerin sorduğu sağlık sorularına sert çıkarak, "Son şarkımı dinlediniz mi siz benim? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksın?" diyerek ters bir tepki verdi. Yeni dönemde yapılan şarkılar ve müzik sektörüyle ilgili de konuşan İlhan Şeşen "Çok takip etmiyorum. Sosyal medya nedeniyle o kadar çok yayılıyor ki kulağımıza geliyor." dedi. 

Akciğer kanserine yakalanan İlhan Şeşen, sağlık durumu sorularına sinirlendi

İLHAN ŞEŞEN KİMDİR?

18 Haziran 1948, Manisa doğumlu İlhan Şeşen, 1968’de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başladı ve aynı yıl gitar çalmayı öğrendi. 1971 yılında Kavga başlığını taşıyan ilk 45'liğini çıkardı. Hukuk fakültesini bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı. 1983 yılında avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken adlı müzik grubunu kurdu.

Ayşegül Aldinç'in Farketmez, Nükhet Duru'nun Aşık Oluyorum Eyvah, Leman Sam'ın Rüzgâr ve Ayrılığa Dayanamam, İzel-Ercan'ın Geri Dön, Kerim Tekin'in Yine Beni Sev, Metiner'in Gördüğüme Sevindim, Yonca Lodi'nin Aşk Layık Olanda Kalmalı ve Fal, Kenan Doğulu'nun Ellerimde Çiçekler şarkıları Şeşen'in yazıp bestelediği ve ilk olarak başka sanatçıların seslendirdiği başlıca şarkılardır.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...