Tgrt Haber

Albüm bekleyenlere kötü haber! Adele müziğe ara veriyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
17 Temmuz 2024 14:15 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 14:16
Albüm bekleyenlere kötü haber! Adele müziğe ara veriyor

Hayranlarının albüm yapmasını beklediği Adele, müziğe ara verdiğini açıkladı. Son albümünü 2021 yılında çıkartan Adele, sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Las Vegas'ta 'Weekends With Adele' adıyla turnesinde fırtınalar estiren Adele, turne bitiminde bir süre dinlenmeye çekilecek. Albüm hazırlığı da yapamayacak Adele, sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. 

ADELE'İN HAYRANLARI HAYAL KIRILIĞINA UĞRADI 

Önümüzdeki ay Almanya'da bir dizi gösteri düzenleyecek Adele'in son konseri kasım ayında Vegas'ta gerçekleşecek. Son albümünü 2021 yılında çıkartan dünyaca ünlü şarkıcının bu süreçte yeni albüm hazırlığı yapacağı iddiası da gerçek çıkmadı. İngiliz şarkıcı, Alman kanalı ZDF'ye verdiği röportajda, "Yeni müzik konusunda hiçbir planım yok. Bundan sonra büyük bir ara vermek istiyorum ve sanırım kısa bir süreliğine de olsa başka şeyler yapmak istiyorum" dedi.

Albüm bekleyenlere kötü haber! Adele müziğe ara veriyor - 1. Resim

Albüm bekleyenlere kötü haber! Adele müziğe ara veriyor - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...