Tgrt Haber

Aldatmak dizisinin Numan’ı Ömer Karanlık, hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 14:44 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 14:44
Aldatmak dizisinin Numan’ı Ömer Karanlık, hayatını kaybetti

Başrolünde Vahide Perçin ve Ercan Kesal’ın yer aldığı Aldatmak dizisinde Numan karakterini oynayan Ömer Karanlık, hayatını kaybetti.

Muhteşem Yüzyıl​, Kırmızı Oda ve son olarak ATV ekranında yayınlanan Aldatmak​ dizisinde Numan rolüyle yer alan Ömer Karanlık, hayatını kaybetti.

OYUNCU​, KALP KRİZİ​ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ 

Sayısız projede yer alan Ömer Karanlık, 19 Kasım 2023 Pazar günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Son olarak Aldatmak dizisinde rol alan Ömer Karanlık'ın cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Esenyurt Yeni Mezarlık'ta defnedildi. Oyuncunun ölümü sonrası dizinin sosyal medya hesabından "Sevgili Numan Amcamız, Ömer Karanlık, bugün vefat etmiştir. Saygıyla anıyoruz!" ifadeleri paylaşıldı.

Aldatmak dizisinin Numan’ı Ömer Karanlık, hayatını kaybetti

ÖMER KARANLIK KİMDİR?

1958 yılında dünyaya gelen Ömer Karanlık, oyunculuğa ilk olarak tiyatro ile başladı. Şevkat Yerimdar,  Çakallarla Dans 2, Muhteşem Yüzyıl ve Hayat Devam Ediyor gibi dizlerde rol alan oyuncu son olarak Aldatmak dizisinde Numan karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...