Tgrt Haber

Aleyna Kalaycıoğlu, Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'e öfke kustu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
04 Temmuz 2024 11:02 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 11:02

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmadan döndükten sonra Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih'i Doğukan Güngör ile Çeşme'de görüntülenmişti. Aleyna Kalaycıoğlu, Doğukan Güngör'le aşk haberlerini yalanlarken, "Bu saatten sonra arkadaşım değil kendisi, hoş olmayan şeyler" diyerek sitemde bulundu.

Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularından Doğukan Güngör, bir plajda Survivor​ yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi. İki isim arasında çıkan 'Aşk' iddialarına ilk yalanlama Aleyna Kalaycıoğlu'ndan geldi. 

ALEYNA KALAYCIOĞLU'DAN DOĞUKAN GÜNGÖR'E SİTEM DOLU SÖZLER 

Muhabir Online'da yer alan habere göre; Toplantı sonrası görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu, Doğukan Güngör ile görüntülenmesi hatırlatılınca, "Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız." diyerek sitemde bulundu. 

Aleyna Kalaycıoğlu, Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'e öfke kustu - 1. Resim

Aleyna Kalaycıoğlu, Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'e öfke kustu - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...