Tgrt Haber

Sokak ortasında çiftetelli oynayan Aleyna Tilki’yi annesi paylaştı: Ben ne yaşıyorum

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 09:27 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 10:13
Sokak ortasında çiftetelli oynayan Aleyna Tilki’yi annesi paylaştı: Ben ne yaşıyorum

Şarkılarından çok günlük yaşantısı ve düşünmeden söylediği sözlerle gündeme gelen Aleyna Tilki, yine adından söz ettirdi. Sokağın ortasında Ankara oyun havası eşliğinde tuhaf hareketlerle göbek atan Tilki’nin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan annesi Havva Öztel, “Ben ne yaşıyorum” dedi.

Çocuk yaşta başladığı şarkıcılık kariyerinde sıkça gündeme gelerek kısa zamanda şöhret olan Aleyna Tilki​, dün akşam annesi ve kardeşiyle yolda yürürken duyduğu Ankara​ havasında çılgın gibi göbek atmaya başladı. Bu görüntüleri videoya alan anne Havva Öztel, şaşkınlığını gizleyemedi.

SOKAK ORTASINDA ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve verdiği cüretkar pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinden geriye kalan zamanı ailesiyle geçirmeye çalışıyor. Dün akşam annesi ve kardeşiyle yolda yürürken Ankara oyun havası çaldığını duyan Tilki kardeşi Ayça Tilki ile çiftetelli oynadı. Sokak ortasında farklı figürlerle göbek attığı videoları sosyal medya hesabından paylaşan anne Havva Öztel kızlarını kayda alarak "Ben ne yaşıyorum?" notunu düştü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...