Tgrt Haber

Aleyna Tilki’den “sektöre” ağır sözler: Konserlerime engel oluyorlar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 16:11 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 16:19

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yayınladığı videoda konserlerinin iptal edildiğini belirterek, “Kendimi ifade edebileceğim sahnelere de çıkmama izin vermiyorlar, seyircim istiyor ama neticede organizasyonları onlar yapıyor.” sözleriyle sektöre yüklendi.

Şarkıcı Aleyna Tilki​, sahnelere çıkışının engellendiğini ve konserlerinin iptal​ edildiğini belirterek, sosyal medya hesabından video yayınladı. "Psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar sahneye çıkmamı istiyorlar" diyen şarkıcı küfür ederek videoyu bitirdi. 

ALEYNA TİLKİ’DEN SAHNE​ İSYANI

Bir süredir konsere çıkmasının engellendiğini açıklayan Aleyna Tilki, “Sektörü domine eden insanlar az sayıda. Bazıları işini mükemmel yapıyor, büyük bir bölümü ise omurgasız. Duygu diliyle konuşan insan yok. İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? İstiyorlar çünkü bunu. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Zamanında tacize uğradığım ve psikolojimin neredeyse çöktüğü mekanlara yeniden çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere de çıkmama izin vermiyorlar, seyircim istiyor ama neticede organizasyonları onlar yapıyor.” dedi.

Aleyna Tilki’den “sektöre” ağır sözler: Konserlerime engel oluyorlar

“BEN ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK ÖZLEDİM”

Sektöre yüklenen Tilki, "Sektörü domine eden insanların sözlerinden çıkamıyorlar. Daha fazla para almak için beni kendimi ifade edebileceğim yerlere yazmak istemiyorlar. Benim moralimi bozacak mekanlara beni yazmaya çalışıyorlar. Ben de o mekanlara çıkamıyorum ama ben şarkı söylemeyi çok özledim.” sözleriyle videoyu bitirdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...