Tgrt Haber

Aleyna Tilki’nin takıntılı hayranı hakkında karar çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 11:19 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 11:28
Aleyna Tilki’nin takıntılı hayranı hakkında karar çıktı

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin Üsküdar’da yaşadığı evin önüne giden ve taciz mesajları atan Muhammed Erkam A. hakkında açılan davada sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 3 bin 320 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Şarkıcı Aleyna Tilki​'nin Üsküdar​'da yaşadığı sitenin jiletli tellerinden atlayıp evinin önüne giden ve taciz​ mesajları atan Muhammed Erkam A. hakkında açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, karşılıklı bir duygu olmadığı için çiçek gönderilmesini cinsel taciz​ suçu olarak belirledi.

TAKINTILI HAYRANI İÇİN KARAR ÇIKTI 

Tilki ile sosyal medyadan tanıştığını öne süren sanık, "Beni yetenekli bulup piyasaya sürmek istedi. Benden çiçek istediği için de evine gönderdim" dedi. Bu savunmanın ardından Adli Tıp'tan Erkam A.'nın akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor alındı. Sanık Muhammed Erkam A., 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 3 bin 320 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Aleyna Tilki’nin takıntılı hayranı hakkında karar çıktı

ÖZEL KONUTUNA GÖNDERDİ

Mahkeme, sanığın çiçekleri şarkıcının işyeri adresine değil, şahsi konutuna gönderdiğini kaydetti ve hoşlanma duygusunun karşılıklı olmamasına rağmen gerçekleştirilen bu durumun cinsel taciz suçunu oluşturduğunu vurguladı. Muhammed Erkam A.'ya, Aleyna Tilki'ye karşı cinsel taciz suçundan 3 bin 320 lira adli para cezası, konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan ise 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...