Tgrt Haber

Ali Atay ‘Dağılma sendromuna yakalandım’ diyerek hastalığından bahsetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
06 Ekim 2023 12:15 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 12:15
Ali Atay ‘Dağılma sendromuna yakalandım’ diyerek hastalığından bahsetti

Uzun süredir televizyonda herhangi bir dizide yer almayan Ali Atay, yönetmenliğe ağırlık verdi. Hazal Kaya ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan oyuncu, bir süredir ekrandan uzak kalmasının nedenini soranlara “Dağılma sendromuna yakalandım” cevabını verdi.

Son olarak Son Yaz dizisinde rol alan oyuncu Ali Atay​, dizilerde seçici davrandığını dile getirdi. Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu, dizilerde yer almasını “Dağılma sendromuna yakalandım.” diyerek açıkladı.

“TELEVİZYON ZOR İŞ”

Yönetmen olarak çok konuşulan filmlere imza atan oyuncu, neden televizyonda yer almadığı sorulara ise, “6 gün boyunca sette çalışıyorsun ve darmadağın oluyorsun. Bir gün çocuklarımı görmesem özlüyorum. Televizyon zor iş. Tüketiyor insanı.” dedi.

Ali Atay ‘Dağılma sendromuna yakalandım’ diyerek hastalığından bahsetti

ÇOCUKLARININ REKLAMDA OYNAMASINI İSTEMEDİ 

Ali Atay “Eşiniz Hazal Kaya​ ve çocuklarınız ile reklamlarda oynar mısınız?” sorusunu da “Teklif geliyor ama Hazal ile karar veremiyoruz. Şartları uyarsa belki olabilir.” diye cevapladı..

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...