Tgrt Haber

Ali Diken ve baldızını öldüren adamın itirafı kan dondurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 17:38 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 17:39

Müge Anlı programında 36 gündür kayıp olarak aranan Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf eden Z. B. sorguda Ali Diken'in gömüldüğü yeri itiraf etti. Olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisinin arkadaşını olay yerinde, yapılan arama sonucunda ise baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.

Müge Anlı​ programında 36 gündür kayıp​ olarak aranan Ali Diken’in katilinin dün yayına çıkan Zeynel olduğu anlaşıldı. Zeynel’in Ali Diken’i döverek öldürdüğü ve kaçarken yakalandığı ortaya çıktı. Sorguda, Ali Diken'i gömdüğü yeri itiraf, Z. B., ilk bulunan cesedin 30 metre uzağında başka bir ceset için çalışma başlattı.

BALDIZINA AİT CESET BULUNDU

36 gündür kayıp olan oğullarını bulmak için Müge Anlı programına çıkan ailenin anlatımları sonrası yayına çıkan Z. B. Sorguda Ali Diken'in gömüldüğü yeri itiraf etti. Cinayet​ zanlısının ifadesiyle bölgede ikinci ceset için, ilk bulunan cesedin 30 metre uzağında arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından, ilk cesedin çıktığı yerin kuzeyinde battaniyeye sarılı halde 26 yaşındaki kuaför Z.E.A.’ya ait olduğu değerlendirilen ceset bulundu.

Ali Diken ve baldızını öldüren adamın itirafı kan dondurdu

ÜÇÜNCÜ BİR CESET İHTİMALİ ÜZERİNDE ARAMA YAPILDI 

Polis ekipleri 2 cesedin bulunduğu alanda, her ihtimale karşı 3'üncü bir ceset ihtimaline karşı bugün sabah saatlerinden itibaren kepçe ve kadavra arama köpeği 'Obert' ile arama çalışması yaptı. Üçüncü bir ceset bulunmazken, bütün alanın aranacağı öğrenildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, Z.B.'nin Ali Diken'i gömülü bulunduğu yerde, baldızı Z.E.A.'yı ise evinde öldürdüğü ve battaniyeye sararak boş araziye gömdüğü belirlendi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...