Tgrt Haber

Ali Koç boşanıyor mu? İddialar sosyeteyi karıştırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
04 Ekim 2023 15:14 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 15:14
Ali Koç boşanıyor mu? İddialar sosyeteyi karıştırdı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile eşi Nevbahar Koç’un evliliklerinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi. Sosyeteyi sallayan iddia sonrası haberler yayılmaya başladı.

2005 yılında evlenen Ali Koç​ ve Nevbahar Koç’un bir süredir arasının bozuk olduğu iddia edildi. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen ikilinin boşanacağı dahi öne sürüldü. 

NEVBAHAR KOÇ, TEK BAŞINA PARİS’E GİTTİ

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, yazısında Nevbahar Hanım’ın tek başına Paris’e gitmesinin iddiaları güçlendirdiğini dile getirdi. Cankurt ayrıca,”Herhalde dedikodu bu yüzden çıktı ama Nevbahar Hanım zaten uzun süredir, eşinin yoğunluğundan dolayı genelde tek başına geziyor.” diyerek bu durumun uzun süredir devam ettiğini belirtti.

Ali Koç boşanıyor mu? İddialar sosyeteyi karıştırdı

FENERBAHÇE​ ARALARINI AÇTI

Ali Koç’un yoğun bir şekilde çalışması bir süredir Nevbahar Hanım’ı rahatsız ediyormuş. Bülent Cankurt, “Gerçi, aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, bu sıralar araları biraz limoniymiş. Sebebi de Fenerbahçe'ymiş. Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış.” dedi. Bu durumun onlar için problem olmayacağını söyleyen Cankurt, “Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi...” notunu da ekledi.

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...