Tgrt Haber

EDHO oyuncusu Ali Sürmeli'nin annesinin intihar nedeni ortaya çıktı! Sır perdesi aralandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2022 15:40 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 16:43
EDHO oyuncusu Ali Sürmeli'nin annesinin intihar nedeni ortaya çıktı! Sır perdesi aralandı

Şimdiye kadar birçok dizi filmde yer alan Ali Sürmeli, annesinin intiharıyla yıkıldı. Kocaeli'nin Derince ilçesinde bakıcısıyla beraber yaşadığı evin bahçesinde hayatını sonlandıran Akçe Sürmeli'nin neden intihar ettiği ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerle adından söz ettiren Ali Sürmeli​, annesinden gelen haberle yıkıldı. Ünlü oyuncunun annesi Akçe Sürmeli, dün sabah saatlerinde Kocaeli​'nin Derince​ ilçesindeki evinin bahçesinde ağaca kendini iple asarak intihar​ etti. 82 yaşındaki Sürmeli'yi bakıcısı fark etti ve hemen sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Akçe Sürmeli'nin bugün düzenlenen cenaze törenine oğlu Ali Sürmeli ile kardeşleri ve vatandaşlar katıldı. Sürmeli, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

EDHO oyuncusu Ali Sürmeli'nin annesinin intihar nedeni ortaya çıktı! Sır perdesi aralandı

''ACIYA DAYANAMADI''

Ali Sürmeli, “Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem yalnız değildi, kardeşlerim hep yanında aynı evde yaşıyorlardı. Annemin evde bakıcısı da vardı. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" dedi.

Ünlü oyuncunun kardeşi Çetin Sürmeli de cenaze törenin de Ali Sürmeli'yi destekleyen açıklamada bulunarak, aynı sözleri kullandı, Çetin Sürmeli, "Annem,  2 yılda iki büyük operasyon geçirdi, kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...