Tgrt Haber

Alina Boz ve Umut Evirgen’e nazar değdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 16:57 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 16:57
Alina Boz ve Umut Evirgen’e nazar değdi

2 Aralık’ta birçok ünlü ismin katıldığı törenle evlenen Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, düğünden sonra ilk kez görüntülendi. Balayına gitmediklerini söyleyen yeni evli çifte ise nazar değdi.

Ünlülerin akın ettiği Alina Boz​ ve Umut Evirgen’in düğününde Şef Somer Sivrioğlu​ özel olarak hazırladığı menüdeki yemekler konuklara sunuldu. Özge Özpirinçci’nin nikah şahidi olduğu düğünden paylaşılan kareler binlerce beğeni alırken, çift hastalandığı için balayına dahi gidemedi.

YENİ EVLİ ÇİFTE NAZAR DEĞDİ 

Nikah sonrası ilk kez AVM’de görüntülenen Alina Boz ve Umut Evirgen’e nazar değdi. Umut Evirgen​ “Çok hastayız. Grip oldum. Sabah-akşam serum alıyorum. 12 gündür evde yatıyoruz” dedi. Umut Evirgen muhabirlerin “Peki balayına ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz?” sorusuna “İyileşirsek gideriz inşallah. Daha balayı için plan bile yapamadık.” dedi. Alina Boz ise düğünü hakkında “Sevdiklerimizle bir aradaydık. İç içe eğlendik” diye konuştu.

Alina Boz ve Umut Evirgen’e nazar değdi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...