Tgrt Haber

Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğünü gibi davetiyesi de sade çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
29 Kasım 2023 15:29 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 15:29
Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğünü gibi davetiyesi de sade çıktı

Sürpriz birlikteliklerini 2 Aralık’ta resmiyete dökecek Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin sade düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Mithat Can Özer’den ayrıldıktan sonra işletmeci Umut Evirgen​ ile birliktelik yaşamaya başlayan Alina Boz​, ilişkisine daha çok zaman ayırmak için projelere “evet” demedi. Çift, kısa sürede evlilik​ kararı aldı ve 2 Aralık tarihinde nikah masasına oturacak.

SADE DÜĞÜN​ DAVETİYESİ ORTAYA ÇIKTI

Alina Boz ile Umut Evirgen 2 Aralık’ta evleniyor. Sevgilerini sosyal medyada sürekli paylaşan çift, sade ve yakın çevresini çağıracakları bir düğün organize etti. 90 kişilik düğünün davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Düğün gibi düğün davetiyesi de oldukça sade seçildi.

Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğünü gibi davetiyesi de sade çıktı

ALİNA BOZ VE UMUT EVİRGEN DÜĞÜNÜNDE SOMER ŞEF SÜRPRİZİ

90 kişilik düğün sonrası Umut Evirgen'in mekanında after parti yapılacak. Gelinlik ve yüzüğü Paris​'ten alan çiftin düğün yemeklerini de özel bir isim yapacak. Somer Sivrioğlu aynı zamanda ortağı olan Umut Evirgen'e jest yapacak ve düğüne özel bir menü hazırlayacak.

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...