Tgrt Haber

Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde sürpriz isim özel menü hazırlayacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
28 Kasım 2023 09:22 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 09:23
Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde sürpriz isim özel menü hazırlayacak

Alina Boz ve Umut Evirgen çifti 2 Aralık’ta evleniyor. Sade bir törenle nikah masasına oturacak çiftin düğün menüsünü ise MasterChef jüri üyesi ünlü şef Somer Sivrioğlu hazırlayacak.

5 ay önce sürpriz birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyuran Alina Boz​ ve Umut Evirgen’in nikah​ merasimine sadece ailesini ve en yakın isimleri çağıracağı netleşti. Bir sürpriz de iki isme yakın olan Somer Sivrioğlu’ndan geldi.

DÜĞÜNDE ÖZEL BİR MENÜ HAZIRLAYACAK

90 kişilik düğün​ sonrası Umut Evirgen​'in mekanında after parti yapılacak. Gelinlik ve yüzüğü Paris'ten alan çiftin düğün yemeklerini de özel bir isim yapacak. Somer Sivrioğlu​ aynı zamanda ortağı olan Umut Evirgen'e jest yapacak ve düğüne özel bir menü hazırlayacak.

Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde sürpriz isim özel menü hazırlayacak

NİKAH ŞAHİTLERİ BELLİ DEĞİL

Her şey neredeyse hazırken, çift nikah şahitlerinin kim olacağına karar veremedi. Henüz nikah şahitlerine karar vermeyen çift Paris tatilinden döndükten sonra bir organizasyon şirketiyle anlaştı ve davetli listesini belirledi. Sade bir davetiye hazırlatan çiftin şahitlerini arkadaşları arasından seçeceği öğrenildi. Umut Evirgen’in babası iş insanı Kemal Evirgen ile annesi Ahu Evirgen‘in müstakbel gelinleri Alina Boz’u çok sevdiği ve bir an önce evlenmelerini istediği de konuşuluyor. Alina Boz’un evlendikten sonra setlere dönüp dönmeyeceği de merak konusu olmuştu.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...