Tgrt Haber

Alişan Buse Varol ile evliliğindeki çatırdamayı kabul etti! Boşanma süreci...

09 Şubat 2022 09:50
Alişan ve Buse Varol'un evliliklerinde sıkıntılar olduğunu yakın çevreleri de doğruladı.

Alişan ve Buse Varol'un evliliklerinin üzerindeki kara bulutlar sürerken Alişan boşanma haberlerine isyan etti. Günlerdir boşanacakları konuşulan çiftten Alişan, ''Bizi rahat bırakın karar verelim'' diyerek açıklamalarda bulundu.

Alişan ve Buse Varol'un evliliklerinde sıkıntılar olduğunu yakın çevreleri de doğruladı.

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in 1. yaş gününü ayrı ayrı kutlamalarıyla yeniden başlayan boşanma iddialarını yakın çevreleri de doğruladı. Buse Varol'un ''Boşanma yok'' dediği açıklamasının ardından Alişan, kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan iddialara ilişkin isyanını dile getirdi. 

2018 yılında evlenen ikilinin, son günlerde evliliklerinin üzerinde dolanan kara bulutların boşanmaya sürüklediği hatta Buse Varol'un avukata talimat verdiği öne sürülünce Alişan, çileden çıktı.

''BİZİ BİZE BIRAKIN, KARARI VERELİM''

Instagram hesabının hikaye kısmından isyan eden Alişan, ''Bizi bize bırakın, kararı biz verelim'' dediği açıklamasına şunları yazdı:

"Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin Iütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız.''

Alişan Buse Varol ile evliliğindeki çatırdamayı kabul etti! Boşanma süreci...

KIZLARININ DOĞUM GÜNÜNÜ AYRI AYRI KUTLADILAR

Alişan ve Buse Varol, kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutladı. Varol, kızı Eliz için bir otelde kutlama yaptı fakat Alişan ve ailesi kutlamaya katılmadı. Alişan ve ailesi ise Eliz'in doğum günü için evde sade bir kutlama yaptı bu kutlamaya ise Buse Varol katılmadıl. Varol'un doğum gününü ayrı gayrı kutlamaya ilişkin açıklamasında ''Beni kimse çağırmadı'' demesi ise dikkat çekti.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...