Tgrt Haber

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

09 Şubat 2022 11:23
Alişan ve Buse Varol'un boşanma iddialarını yakınları doğruladı

Son dönemde en çok konuşulan Alişan ve Buse Varol çifti boşanma iddialarıyla gündemden düşmüyor. Boşanacak iddialarıyla gündem olan ünlü çiftin son paylaşımları ve açıklamaları kafaları karıştırırken Buse Varol’un “Beni kimse davet etmedi” sözleri iddiaları güçlendirdi. Magazini yakından takip edenler için en çok gündeme gelen soru Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? oldu. İşte ünlü çiftin paylaşımları…

Alişan ve Buse Varol'un boşanma iddialarını yakınları doğruladı

Bir süredir boşanacağı iddialarıyla gündemden düşmeyen Alişan ve oyuncu Buse Varol yapılan açıklamalarla herkesi şaşırttı. Ünlü çiftin kızları Eliz’in birinci yaşına girmesini ayrı ayrı kutlamaları 'yoksa boşanıyorlar mı?' sorusunu yeniden gündeme getirdi. Söylemezsem Olmaz programında Alişan ve Buse Varol'un avukata gittiği iddia edildi. Buse Varol, programa mesaj göndererek açıklamalarda bulundu. Alişan ve Buse Varol evliliğinde çatırdamalar devam ederken boşanma iddialarını doğrulayan haber geldi. Yakın çevreleri boşanma haberini doğrularken Alişan ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda isyan etti. Peki Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan ne dedi? İşte detaylar...

ALİŞAN VE BUSE VAROL BOŞANIYOR MU?

Evlilikleriyle sık sık magazin konusu olan ünlü çift son dönemlerde de boşanma iddialarıyla gündeme geldi. 2018 yılında görkemli bir törenle evliliğe adım atan Alişan ve Buse Varol çifti magazin dünyasında da sık sık konuşulan isimler arasında yer alıyorlar. Ünlü çift, aile karelerini ara sıra sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Ancak ikilinin kızları Eliz'in birinci yaş gününü Alişan'ın kendi ailesiyle kutlaması ve Buse Varol'un fotoğraflarda olmaması, güzel oyuncunun da kızına otelde parti vermesinin ardından boşanıyorlar mı iddiası gündeme geldi.

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

“BENİ KİMSE DAVET ETMEDİ”

Buse Varol, geçtiğimiz gün 2. Sayfa'ya "Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonradan istemediler. Tabi ki de saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla ve asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Beni davet etmedi kimse eve. Asla ben böyle bir kız değilim. Gerçekten sorun yok. Saygı duyuyorum hepsinin acısına ama Eliz bir daha 1 yaşına giremeyecek. Gerçekten sorun yok, Alişan bana 'gel' dedi. Ben de kendi kendilerine olsun istedim" açıklaması ile gündeme gelmişti.

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

“SADECE ANNELER GELDİ”

Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Buse Varol ile Alişan'ın avukat ile iletişime geçtiği iddia edildi. Ünlü çiftin evleri ayırdığı iddiaları da öne sürüldü. Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek açıklama yaptı.

Buse Varol "Evler falan ayrılmadı. Kaan'da gelmedi babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi." ifadelerini kullandı.

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

“EVİMDE KALIYORUM”

Alişan da bir haftadır annesinde kaldığı iddialarıyla ilgili "Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz" açıklamasında bulundu.

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

''RAHAT BIRAKIN, KARAR VERELİM''

2018 yılında evlenen ikilinin, son günlerde evliliklerinin üzerinde dolanan kara bulutların boşanmaya sürüklediği hatta Buse Varol'un avukata talimat verdiği öne sürülünce Alişan “Bizi rahat bırakın artık” dedi.

Alişan ile Buse Varol boşanıyor mu? Alişan çılgına döndü!

Instagram hesabından boşanma haberlerine son noktayı koyan Alişan, ''Bizi bize bırakın, kararı biz verelim'' sözleriyle isyanını dile getirerek şunları söyledi; "Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin Iütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız.''

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...