Tgrt Haber

Alişan ile Buse Varol estetik yaptıranlarını böyle tiye aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 16:15 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 16:15

Konsere gittiği sırada yoğun ağrı yaşamasıyla apar topar apandist ameliyatına alınan şarkıcı Alişan, taburcu olduktan sonra eşi Buse Varol ile çektiği videoda estetik göndermesiyle dikkat çekti.

Geçirdiği ameliyat sonrası taburcu olan Alişan, eşi Buse Varol​ ile eğlenceli videosunu sosyal medyadan paylaştı. Buse Varol'un estetik​ isteklerini bir doktor edasıyla anlatan Alişan, esprileriyle güldürdü. 

ALİŞAN VE BUSE VAROL'DAN 'ESTETİK' GÖNDERMESİ 

Buse Varol, eşi Alişan ile birlikte estetik yaptıranlarını tiye aldıkları videoyu, "Estetikte son nokta. Alisan​ hocamla ön görüşmeyi yaptık, yarın ameliyata alacak beni , sonuçları paylaşacağım. Ben Fransiz askisi istedim, o italyan salatasi yapacakmış. Bu sıcak görüşme için teşekkürler hocam” notuyla paylaştı.

Alişan ile Buse Varol estetik yaptıranlarını böyle tiye aldı - 1. Resim

SON SAĞLIK DURUMU 

Buse Tektaş, eşi Alişan'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Eşinin ameliyat sonra çektiği videosunu yayımlayan Tektaş; "Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...