Tgrt Haber

Alişan iyileşir iyileşmez kutsal topraklara gitti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 09:25 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 09:28

Şiddetli ağrı sonrası apar topar apandisit ameliyatına alınan Alişan, iyileştikten sonra kutsal topraklara gitti. Alişan, “Gidiyorum en sevgiliye” notunu düştü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alişan, yaşadığı ağrı sonrası kaldırıldığı hastanede apar topar ameliyata alındı. İyileşme sürecinden sonra kutsal topraklara giden Alişan, mutluluğunu sosyal medya hesabından duyurdu.  

ALİŞAN KUTSAL TOPRAKLARDA 

Kutsal topraklara giden Alişan, sosyal medyadan duygularını dile getirdi. “Yine gelmek nasip oldu. Binlerce şükür. “ notunu düşen Alişan, zem zem suyunu da içtiği anları paylaştı.

Alişan iyileşir iyileşmez kutsal topraklara gitti - 1. Resim

Alişan iyileşir iyileşmez kutsal topraklara gitti - 2. Resim

AMELİYATI SONRASI İLK PAYLAŞIM BUSE VAROL'DAN GELDİ 

Buse Tektaş, eşi Alişan'ın sağlık durumu​ hakkında açıklamada bulundu. Eşinin ameliyat sonra çektiği videosunu yayımlayan Tektaş; "Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese teşekkür ederiz" dedi.

Alişan iyileşir iyileşmez kutsal topraklara gitti - 3. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...