Tgrt Haber

Alişan'dan boşanacağı konuşulan Buse Varol'dan yeni hamle!

22 Şubat 2022 10:13 - Güncelleme : 22 Şubat 2022 10:27
Alişan'ın açıklamaları ve Buse Varol'un yaptıkları boşanma iddialarını güçlendirmişti.

Alişan ve Buse Varol çiftinin bir süredir boşanacakları konuşuluyor. İkilinin, çocuklarının doğum günlerini ayrı ayrı kutlamaları evliliklerinde kriz olduğu iddialarını tetikleyince dedikodular aldı başını gitti. Buse Varol'un son hamlesi ise gözlerden kaçmadı.

Alişan'ın açıklamaları ve Buse Varol'un yaptıkları boşanma iddialarını güçlendirmişti.

Alişan ve Buse Varol'un çocuklarının doğum günlerini ayrı ayrı kutlamasıyla güçlenen boşanma iddiaları magazin gündemine damga vurunca ikiliden peş peşe açıklamalar gelmişti. Alişan, çıkan haberlere tepki göstererek ''Bizi bir rahat bırakın, kararımızı verelim'' deyince evliliğindeki krizi açık etmişti. Buse Varol ise sosyal medyadan Alişan ile çekilmiş fotoğraflarını silmiş, alyansını da çıkarmıştı.

Alişan, geçtiğimiz günlerde oğlu Burak ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenmiş, ünlü şarkıcı, oğlunun 'Tükeneceğiz' adlı şarkısını söylemesini istemişti. Alişan'ın bu isteği, Buse Varol'a gönderme olarak yorumlanmıştı.

Alişan'dan boşanacağı konuşulan Buse Varol'dan yeni hamle!

Bu yaşananların ardından Buse Varol'un son hamlesi dikkat çekti. Varol, çıkardığı alyansını yeniden parmağına taktı ve sosyal medyaya fotoğraf yükleyerek herkese bu hamlesini gösterdi. 

Buse Varol'un bu hamlesi, "Alişan ile Buse Varol arasındaki buzlar eridi" yorumunun yapılmasına neden oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...