Tgrt Haber

Alişan’dan stokçulara yağ tepkisi: Yazık! 3 kuruş fazla kazanmak için...

07 Mart 2022 11:23 - Güncelleme : 07 Mart 2022 11:38
Alişan’dan stokçulara yağ tepkisi: Yazık! 3 kuruş fazla kazanmak için...

Ayçiçek yağlarının marketlerde tükenmesi sosyal medyayı da salladı. Birçok market bir günde sıvı yağ fiyatlarına %100 zam yaparken bazıları ise sıvı yağları stoktan çıkardı. Ünlü şarkıcı Alişan ise stokçulara tepki gösterdi.

5 litrelik Ayçiçek yağları, birbirlerini ezerek almaya çalışan kişilerle ilgili görüntüler ve marketlerdeki sıvı yağ kuyrukları son zamanlarda gündem oldu. “Piyasada yağ yok” söylentilerini duyanlar soluğu marketlerde aldı. Vatandaşların zam geleceği beklentisi ile ayçiçek yağı almak için girdiği izdihama ilişkin görüntüler sosyal medyaya yayıldı.

“YAZIK!”

Ünlü şarkıcı Alişan ise gündeme oturan yağ stokçularıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Banker Bilo filminde yer alan bir sahneyi paylaşan Alişan, "Stokçuların durumu tam da bu! Yazık, günah ya 3 kuruş fazla kazanmak için yapılır mı? Koca koca şirketler” dedi.

Alişan’dan stokçulara yağ tepkisi: Yazık! 3 kuruş fazla kazanmak için...

BANKER BİLO'DAKİ O SAHNE!

Maho (Şener Şen), köylüsü Bilo (İlyas Salman) ile ortak ticarethane kuruyor. Yağ satacaklar. Fakat dükkâna gelenler yağ alamıyor. Kimine 'yağ var', kimine 'yağ yok'… En sonunda mali polis ticarethaneyi basıyor. Yağ tenekeleri bodrum kattan çıkıyor. Stokçuluk yaptıkları için emniyetin yolunu tutuyorlar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...