Tgrt Haber

Buse Varol'un avukatı hazırlıklara başladı! Alişan'dan boşanmak için tek şartı belli oldu

12 Şubat 2022 16:26
Buse Varol'un avukatının boşanma için işlemlere başladığı ancak Varol'un tek bir şartı olduğu öne sürüldü.

Ünlü çift Alişan ve Buse Varol'un boşanacağı iddiaları bitmek tükenmek bilmiyor. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı evlerde kutlayan çift iddiaları güçlendirirken Buse Varol'un boşanmak için tek şartı da ortaya çıktı.

Buse Varol'un avukatının boşanma için işlemlere başladığı ancak Varol'un tek bir şartı olduğu öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın abisi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından eşini bir gün bile yalnız bırakmayan Buse Varol'un boşanmak için ortaya tek bir şart sürdüğü ddia edildi. Herkese örnek olan çiftin kızları Eliz'in doğum gününü ayrı evlerde kutlamaları boşanacaklarına ilişkin haberleri daha da körüklerken Alişan ve Varol'un ayrı evlerde yaşamaya başladıkları öne sürüldü. 

BOŞANMAK İÇİN TEK ŞART

Her fırsatta boşanma iddialarını yalanlayan ünlü çiftin bu söylemlerinin üstüne Buse Varol'un alyansını parmağından çıkarması herkesin şüphesini çekti. Magazin gündemine bomba gibi düşen 'Alişan ve Buse Varol boşanıyor' haberlerinin ardından Seyhan Soylu, konuya ilişkin çarpıcı detaylar paylaşarak Buse Varol'un boşanmak için tek bir şartı olduğunu söyledi.

"AVUKATI HAZIRLIKLARA BAŞLADI"

Alişan'ın 6 gündür annesinin yanında kaldığını ve Buse Varol'un da 3-4 gündür çocuklarıyla birlikte, annesinin yanında yaşadığını söyleyen Seyhan Soylu, Varol'un avukatının boşanma hazırlıklarına başladığını belirtti. Ünlü çiftin gözlerden uzak bir şekilde boşanmak için yöntemler aradıklarını söyleyen Soylu, "Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil." dedi.

"ÇOCUKLARIN ÜSTÜNE BİR EV" 

Alişan'ın tüm yatırımını ve mal varlığını ailesinin üzerine yaptığını öne süren Soylu, mal paylaşımının olmamasının sebebini ünlü şarkıcının servetinin olmamasına bağladı. Çiftin birlikte oturduğu evin de kira olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, Buse'nin yalnızca çocukların üzerine bir ev istediğinin altını çizdi.

SUZAN TEKTAŞ OLAYA EL ATTI

Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ın boşanma olayına el attığını da açıklamasına ekleyen Soylu, çiftin bir süre ayrı kalmasını Tektaş'ın istediğini belirterek, "Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar" şeklinde konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...