Tgrt Haber

Eltilerin savaşı bitti! Uzun süredir küs olan Alişan'ın eşi ve yengesi yan yana poz verdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Haziran 2023 11:15 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 12:06
Eltilerin savaşı bitti! Uzun süredir küs olan Alişan'ın eşi ve yengesi yan yana poz verdi

Bir süredir araları açık olan Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, aylar sonra Buse Varol'un kardeşinin düğününde yan yana poz verdi.

2018 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile dünyaevine giren Buse Varol, merhum kaynı Selçuk Tektaş​'ın eşi Merve Tektaş ile sorunlar yaşamıştı. Uzun süredir görüşmeyen ve birbirlerinden kaça eltiler, geçtiğimiz ay barıştı. İki elti, Buse Varol 'un kardeşi Kaan Varol'un düğünde yan yana poz verdi.

DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Uzun süredir küs olan Merve Tektaş ve Buse Varol​, seçim günü barıştı. Katıldığı bir programda eşi ve yengesinin barıştığını söylerken duygusal anlar yaşayan Alişan, "Seçmen kâğıdı kalmıştı, çay demle geliyoruz dedim böylece çok şükür barıştılar. Bu duruma en çok sevinen Selçuk oldu" dedi. Aralarındaki sorunları çözen Buse Varol ve Merve Tektaş dün akşam düğünde bir araya geldi. Kardeşini evlendiren Varol, kendisini yalnız bırakmayan Tektaş'la verdikleri pozları kalp emojisi koyarak Instagram hesabından paylaştı. Tektaş da aynı paylaşımları kendi hesabından yayınladı. 

Eltilerin savaşı bitti! Uzun süredir küs olan Alişan'ın eşi ve yengesi yan yana poz verdi

ELTİLERİN ARASI AÇILMIŞTI

2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, cenaze töreninin ardından yengesi Merve Tektaş ve yeğenleriyle yakından ilgilenmeye başlamış ve Buse Varol bu durumdan rahatsız olmuştu. İkilinin arasında yaşanan gerginlikleri ardından Buse Varol ve Merve Tektaş'ın da araları açılmıştı. İki elti Instagram'da birlikte oldukları fotoğrafları silerek birbirini takipten çıkarmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...