Tgrt Haber

Alperen Duymaz ve Hazal Kaya partner oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
23 Aralık 2023 10:01 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 10:11
Alperen Duymaz ve Hazal Kaya partner oldu

Yeni dizi “Alı-Kara”nın hazırlıkları sürerken, başrol oyuncuları da belli oldu. İlk olarak Alperen Duymaz’ın kesinleştiği yapıma Hazal Kaya da dahil oldu.

Son olarak EGO dizisinde rol alan Alperen Duymaz’ın başrolünde yer alacağı Alı-Kara dizisine Pera Palas'ta Gece Yarısı filmiyle beğeni toplayan Hazal Kaya​ dahil oldu.

HAZAL KAYA VE ALPEREN DUYMAZ​ PARTNER OLDU 

Alperen Duymaz “Ego” dizisinin ardından Karga Seven Pictures’la el sıkışmıştı. Şirketin “Alı-Kara” adlı polisiye aşk​ hikâyesinde başrolü oynayacağı öğrenilen  oyuncunun partneri için Hazal Kaya‘yla görüşmeler sürüyor. Kanal görüşmeleri de devam eden dizinin sete çıkış tarihi henüz belli olmadı.

Alperen Duymaz ve Hazal Kaya partner oldu

İKİ OYUNCU SENARYOYA BAYILDI 

Senaryoyu çok beğenen iki oyuncu dizinin kanalı belli olana kadar dijital ve film projelerini değerlendirmeye alacak. Merakla beklenen “Alı-Kara” dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat kaleme alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...