Tgrt Haber

Ameliyat olan Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süre hastanede kalacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 09:54 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 10:01
Ameliyat olan Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süre hastanede kalacak

Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton, Londra’daki bir hastanede karnından ameliyat oldu. Kensington Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Middleton’ın 2 hafta hastanede kalacağı belirtildi.

İngiliz kraliyet ailesinin gelini Galler Prensesi​ Kate Middleton’ın ameliyat​ olduğu haberi büyük ses getirdi. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan Middleton’ın acil olarak ameliyata alınması, iddiaları da peşinden getirdi.

14 GÜN HASTANEDE KALMASI BEKLENİYOR 

Açıklamada, ameliyatın başarılı geçtiği ve iyileşme sürecine devam etmek üzere Kate Middleton​'ın evine dönmeden önce 10 ila 14 gün hastanede kalmasının beklendiği ifade edildi. Yapılan açıklamada, “Kamuoyunun, çocukları için mümkün olduğunca normalliği sürdürme arzusunu ve kişisel tıbbi bilgilerinin gizli kalması isteğini anlayacağını umuyor. Bu nedenle Kensington Sarayı, majestelerinin ilerleyişine ilişkin güncellemeleri yalnızca paylaşılacak önemli yeni bilgiler olduğunda sağlayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Ameliyat olan Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süre hastanede kalacak

BÜTÜN PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ 

Middleton'ın mevcut tıbbi tavsiyelere göre, Paskalya sonrasına kadar Kraliyet'teki görevlerine dönmesinin mümkün görünmediği bilgisi paylaşıldı. Operasyon sonrası Kate'in bu ay ve önümüzdeki aylarda katılması gereken bütün programlarını iptal ettiği de Kensington Sarayı'nın açıklamasında yer aldı. Kate'in hastaneden taburcu olduktan sonra iyileşme sürecini de Windsor'da çocuklarıyla birlikte geçireceği düşünülüyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...