Tgrt Haber

Ameliyata alınan Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkuttu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 May 2024 11:42 - Güncelleme : 21 May 2024 11:58
Ameliyata alınan Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkuttu

Survivor yarışmasında yarışan Hakan Hatipoğlu, İstanbul'a döner dönmez ameliyat masasına yattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isme 'Geçmiş olsun' mesajı yağdı.

Survivor​ yarışmasından döndükten sonra adapte olmakta güçlük çektiğini belirten Hatipoğlu, bugün ameliyata alındı. Sosyal medya​ hesabından paylaşım yapan Hatipoğlu takipçilerinden bir süre müsaade istedi.  

HAKAN HATİPOĞLU​ AMELİYATA ALINDI 

Survivor yarışmasından döndükten sonra röportaj veren Hakan Hatipoğlu, "İnşallah ufak bir operasyon ile sorunu gidereceğiz. Salı günü ameliyat​ olacağım. Küçük bir operasyon. Sonrasında biraz dinleneceğim. Yaz yaklaşıyor, her şey yolunda." demişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hatipoğlu "Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Bi kaç gün için bana müsaade." dedi. 

Ameliyatına alınan Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkuttu - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...