Tgrt Haber

Angelina Jolie galip geldi! Biyolojik kızı Shiloh, babası Brad Pitt'ten vazgeçiyor

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
20 Temmuz 2024 12:20 - Güncelleme : 20 Temmuz 2024 15:08
Angelina Jolie galip geldi! Biyolojik kızı Shiloh, babası Brad Pitt'ten vazgeçiyor

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin biyolojik kızları Shiloh'tan ilginç karar geldi. Kararla Angelina'nın yüzü gülerken babası Brad Pitt ise şoku yaşadı.

2016 yılından beridir Angelina Jolie ve Brad Pitt'in devam eden resmi boşanma davasında biyolojik kızları Shiloh'un aldığı karar damga vurdu. 

ANGELİNA JOLİE GALİP GELDİ!

Yıllardır çocuklarını eski eşi Brad Pitt'ten uzaklaştırmak için çalışan Angelina Jolie'nin yüzünü kızı Shiloh'un kararı güldürdü.

Angelina Jolie galip geldi! Biyolojik kızı Shiloh, babası Brad Pitt'ten vazgeçiyor - 1. Resim

Aralarında gizlilik sözleşmesi olan Pitt ve Jolie, bir türlü uzlaşamadı. Çünkü Jolie kabul ettiği bazı mal varlıkları Bitt'e vermemek için dava sürecini uzattı. 

SHİLOH, BABASI BRAD PİTT'TEN VAZGEÇİYOR

Üstelik Brad Pitt'in çocuklarına şiddet uyguladığını iddia eden Jolie ve Bitt arasında husumete dönen boşanma davasına Shiloh'un kararı damga vurdu.

Shiloh, babasının annesini üzdüğünü gerekçe göstererek babasının soy adından vazgeçti. Bu haberi ise gazeteden yayınladığı bir yazı ile kamuoyuna duyurdu. 

Angelina Jolie galip geldi! Biyolojik kızı Shiloh, babası Brad Pitt'ten vazgeçiyor - 2. Resim

Mahkemeye Shiloh Jolie'yi kullanmak istediğini belirten genç kız 18 yaşına girer girmez bu kararı kendi iradesiyle aldığını ifade etti. 

Kaliforniya yasalarına göre; Shiloh'un kararını bir ay boyunca resmi gazetelerde yayımlaması gerekiyor. Üstelik dilekçesinde ise değiştirmeye yönelik haklı gerekçeler sunması lazım. 

Angelina Jolie galip geldi! Biyolojik kızı Shiloh, babası Brad Pitt'ten vazgeçiyor - 3. Resim

Diğer çocuklarda yasal olarak olmazsa bile babalarının soy isminden vazgeçti. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...