Tgrt Haber

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında Miraval Şatosu krizi sürüyor! Mesajlar ifşa oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 15:45 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 15:45
Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında Miraval Şatosu krizi sürüyor! Mesajlar ifşa oldu

Dünyanın konuştuğu Angelina Jolie ile Brad Pitt çifti aldığı ayrılık kararı sonrası mal varlığı paylaşımında birbirlerine girdi. 8 yıldır boşanamayan çift arasında Miraval Şatosu krizi yaşanıyor.

Boşanma davası açıldıktan sonra Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arasında krize neden Miraval Şatosu, yeni bir krize yol açtı. Eski eşinden tüm mesajlaşmaların paylaşılmasına yönelik talepte bulunan Jolie, Pitt'i sinirlendirdi. 

ANGELINA JOLIE'NİN İSTEĞİ BRAD PITT'İ KIZDIRDI 

Jolie ve Pitt’in 2008 yılında satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu, aynı zamanda çiftin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor. Şatoyu paylaşamayan Angelina Jolie ile Brad Pitt çiftinden Jolie, 2016 yılında uçakta Brad Pitt'in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını öne sürmüştü. Davadaki en son gelişmede Jolie'nin avukatları, Pitt'ten ikilinin 2016'daki meşhur uçak olayıyla ilgili üçüncü taraf iletişimlerini yayınlamasını talep etti. Pitt ise bu talebin reddini istedi.

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında Miraval Şatosu krizi sürüyor! Mesajlar ifşa oldu - 1. Resim

Avukatları, Pitt'in zaten "eski çiftin boşanmasını hızlandıran uçuş sırasında meydana gelen her şeyi gösteren belgeleri gönüllü olarak sunmayı" teklif ettiğini belirtti. Ancak Jolie, Pitt'in uzlaşmasını reddetti ve üçüncü taraflarla görüşmelerin paylaşılmasını talep etti.

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında Miraval Şatosu krizi sürüyor! Mesajlar ifşa oldu - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...