Tgrt Haber

Annesi devreye girdi! Tarkan'a hakaret eden Serdar Ortaç'a bir dizi yasak geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 10:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 15:31
Annesi devreye girdi! Tarkan'a hakaret eden Serdar Ortaç'a bir dizi yasak geldi

Açtığı canlı yayında Tarkan’a hakaretler eden Serdar Ortaç’a bir dizi yasak geldi. Annesini arayarak özür dileyen Ortaç’a ekibi yeni yasaklar getirdi.

Sürekli açtığı canlı yayınlarla gündem olan Serdar Ortaç​, yayını izledikten sonra annesini arayarak ağladı. Tarkan’a küfür ettiği için pişman olan şarkıcının ekibi, kendisine sosyal medya detoksu uygulayacak.

SERDAR ORTAÇ'A BİR DİZİ YASAK GELDİ 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son günlerde açtığı canlı yayında ettiği hakaretler sebebiyle gündem oldu. Ettiği küfürlerden dolayı pişman olduğunu açıklayan Ortaç, yayını izledikten sonra annesini aradı. Gazeteci Müge Dağıstanlı​ yazısında, “"Önce annesi Nesrin Hanım’ı arayıp “Seni üzdüysem özür dilerim” dedi. Bu arada birkaç kez aradığı Tarkan’a ulaşamadı. TikTok tarafından hesabı kapatılan Serdar Ortaç’ın ekibi ise şöyle bir karar aldı: Platformda bir daha hesap açmayacak. Kendisine sosyal medya detoksu uygulanacak. Yani istediği vakit, Instagram’da canlı yayın yapmak yok. Sözleşmesine de cezai şartlar getirilecek." dedi.

Annesi devreye girdi! Tarkan'a hakaret eden Serdar Ortaç'a bir dizi yasak geldi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...