Tgrt Haber

Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan evlenirken Edirne'ye ciğer yemeye gitti

27 Nisan 2022 12:14 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 12:22
Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan evlenirken Edirne'ye ciğer yemeye gitti

Ünlü şarkıcı Seda Sayan iki gün önce kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le 7. kez nikah masasına oturdu. Annesinin nikahta yalnız bırakan Oğulcan Engin’in Edirne’de ciğer yemeye gittiği ortaya çıktı.

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7. kez nikah masasına oturdu. Annesini nikahta yalız bırakan Oğulcan Engin’in nerede olduğu ve neden katılmadığı merak konusu oldu.

Oğulcan Engin’in annesinin nikah günü, sevgilisiyle birlikte Edirne’ye ciğer yemeye gittiği ortaya çıktı.

“SESSİZ SEDASIZ EVLEN”

Daha önce annesine "Sessiz sedasız evlen" şartı koşan Engin'in, hem yaş farkına hem de annesinin evlilik sözleşmesi yapmamasına sinirlendiği söyleniyor. Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile sadece arkadaşlarının katıldığı nikah töreni sonrası bugün Sabahın Sultanı programında düğün yaptı.

ALİŞAN'DAN SEDA SAYAN'A İLGİNÇ EVLİLİK HEDİYESİ

Öte yandan düğün günü Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devame derken , ünlü şarkıcı Alişan, çifte ne hediye aldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, düğün hediyesi olarak Seda Sayan ve  Çağlar Ökten'e muhabbet kuşu aldığını söyledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...