Tgrt Haber

Annesiyle ilgili konuşan Hadise sahnede hüngür hüngür ağladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Ekim 2023 17:36 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 17:36

Sahne gözyaşlarına boğulan Hadise, izleyicisiyle dertleşti. Annesinden bahseden Hadise, hayatında her şeyi önce annesi için yaptığını söyledi.

Son olarak Sevmiyo isimli şarkısını çıkaran Hadise​, konser​ maratonuna başladı. Her konserinde olduğu gibi bu konserinde de seyircisiyle sohbet eden Hadise, çok düşkün olduğu bilinen annesinden bahsederken gözyaşlarına boğuldu. 

 HADİSE SAHNEDE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 

Siyah tulumuyla sahneye çıkan Hadise, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Seyirciler arasında annesi​ de olan Hadise, duygusal anlar yaşadı. Annesine düşkünlüğünü her seferinde söyleyen Hadise,  "Ben hayatımda ne yaptıysam ilk annem için yaptım. Her zaman önce o sonra ben ve bu hep böyle olacak. Anneciğim seni seviyorum, iyi ki varsın " sözleri sonrası hüngür hüngür ağladı.

Annesiyle ilgili konuşan Hadise sahnede hüngür hüngür ağladı

HADİSE, PARİS MODA HAFTASI'NDA GÜNLERCE KONUŞULDU 

Tuba Büyüküstün, Ece Sükan ve Tuba Büyüküstün gibi isimlerin bulunduğu Paris Moda Haftası’na ilginç giyim tarzıyla dikkat çeken Usher da katıldı. Hadise ve Usher bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Hadise, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...