Tgrt Haber

Apar topar ameliyata alınan Alişan’ın son sağlık durumunu eşi paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 09:44 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:47

Yoğun ağrı sonrası apar topar apandist ameliyatına alınan şarkıcı Alişan’ın son sağlık durumunu eşi Buse Varol, "Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti” sözleriyle duyurdu.

Konserine gitmek için yola çıkan şarkıcı Alişan, bir anda sol tarafında başlayan ağrı sebebiyle apar topar ameliyata alındı. Dün öğle saatlerinde ameliyata alınan Alişan’ın yanına ilk olarak eşi Buse Varol​ koştu. Varol, Alişan’ın ameliyatının iyi geçtiğini belirterek video paylaştı.

BUSE VAROL, ALİŞAN’IN SON SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI

Buse Tektaş, eşi Alişan'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Eşinin ameliyat​ sonra çektiği videosunu yayımlayan Tektaş; "Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese teşekkür ederiz" dedi.

Apar topar ameliyata alınan Alişan’ın son sağlık durumunu eşi paylaştı

ALİŞAN, YAŞADIĞI SAĞLIK SORUNUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Konserine giderken şiddetli ağrı yaşadığını belirten Alişan, sosyal medya hesabından acil olarak ameliyata alındığını belirterek, "Sivrihisar konserine giderken, sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da hastaneye acile geldik. İlçal tomografi ve kan tahlili neticesi, bugün apandist amaliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar​ konserine bugün için kısmet olmadı maalesef, ama acil amaliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz amaliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" dedi.

Apar topar ameliyata alınan Alişan’ın son sağlık durumunu eşi paylaştı

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...