Tgrt Haber

Arap Kadri ve Tarzan'ın vizyon tarihine Ölümlü Dünya etkisi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 16:41 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 16:41
Arap Kadri ve Tarzan'ın vizyon tarihine Ölümlü Dünya etkisi

Ölümlü Dünya 2 filminin yoğun ilgi görmesini gerekçe gösteren dağıtım firması vizyona girmeye hazırlanan Arap Kadri ve Tarzan filminin gösterimini yaklaşık 5 ay erteledi.

Dağıtım ekibi, galası bugün yapılan Arap Kadri ve Tarzan filminin vizyon tarihini ilk gösterime saatler kala erteledi. Film yapıcısı ve sanarist Levent Cengizhan ise sosyal medya paylaşımında "Bugün de Arap Kadriyi'yi yediler" diyerek isyan etti.

"SİZİN FİLMİ ERTELEYELİM"

Mavi Kadın'dan Ezgi Sezer'in haberine göre, galası bugün yapılan ve vizyon tarihi 15 Aralık olarak belirlenen Arap Kadri ve Tarzan filminin ilk gösterimine saatler kala 'Ölüm Dünya-2'nin salon performansı gerekçe gösterilerek dağıtımcı firma tarafından aylar sonrasına ertelendiği ortaya çıktı.  Arap Kadri ve Tarzan'ın yapımcıları ve film ekibi gala heyecanı yaşarken gelen telefonla yıkıldı. Dağıtımcı firmanın dün yapımcıları arayarak "Ölüm Dünya-2 iyi gidiyor. Salon bulamıyoruz. Sizin filmi erteleyim" dediği öğrenildi. Yapımcı şirket ise teklifi kabul etmedi. Ancak daha önce başka bir dağıtımcı firmanın da devreye girdiği ortaya çıktı. 'Arap Kadri ve Tarzan' filmiyle bağlantısı bulunmayan yapımcı Levent Cengiz ise Instagram hesabından paylaştığı videoda yaşananları anlattı.

Arap Kadri ve Tarzan'ın vizyon tarihine Ölümlü Dünya etkisi

FİLMİN YAPIMCISI İSYAN ETTİ 

Levent Cengizhan şunları söyledi: ''Arap Kadiri'yi başka bir dağıtımcı aradı. Bak 'Ölümlü Dünya' güzel gidiyor bu filmi hemen bir hafta ileri alalım dedi. Ancak Arap Kadri'nin yapımcısı ben asla kaydırmam diyince peki olur tamam diyerek kapattılar telefonu. Arap Kadri'nin aslında dağıtımcısı olmayan firma çok rahat bir şekilde peki olur tamam kaydırmayalım dedi. Aradan birkaç saat geçtikten sonra Arap Kadri'nin dağıtım şirketi geri aradı ve yapımcıya abi salon bulamıyorum dedi. Yapımcı da şaşırdı. Nasıl bu tarihte çıkamıyorum dedi. Mecbur kaydırmak zorunda kaldılar...'' 'Yanlış Anlama', 'Hareket Sekiz' ve 'Bu Nasıl Aile' gibi yapımları ile tanınan yapımcı, senarist ve yönetmen Levent Cengizhan'ın sinema sektöründeki haksızlığa isyan ettiği videoya birçok kullanıcıdan yorum geldi. Dağıtımcı firmanın aldığı kararla ilgili iki taraftan da henüz resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...