Tgrt Haber

Ünlü oyuncu ‘Nine Perfect Strangers’ kadrosunda… Aras Aydın, Nicole Kidman ile rol arkadaşı oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2023 09:10 - Güncelleme : 24 Haziran 2023 10:27
Ünlü oyuncu ‘Nine Perfect Strangers’ kadrosunda… Aras Aydın, Nicole Kidman ile rol arkadaşı oldu!

İlgiyle izlenen ‘Aldatmak’ dizisinin başrol oyuncularından Aras Aydın’ın dünyaca ünlü yıldız Nicole Kidman ile aynı projede rol alacağı öğrenildi. Nicole Kidman'ın başrolde olduğu Nine Perfect Strangers dizisinin ikinci sezonunda ürk oyuncu Aras Aydın da yer alacak.

ATV’de yayınlanan 'Aldatmak' dizisinde 'Behram' karakterini oynayan oyuncu Aras Aydın, dünyaca ünlü yıldız Nicole Kidman ile rol arkadaşı oldu. Nicole Kidman'ın başrolde olduğu "Nine Perfect Strangers"ın kinci sezon onayını alan dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Aras Aydın da dahil oldu.

ARAS AYDIN İKİNCİ SEZON ÇEKİMLERİNE KARILDI

Liane Moriarty'nin kitabından uyarlanan ve ilk sezonda, 9 yabancının bir arınma kampında yaşadıklarını konu eden dizinin ikinci sezon çekimleri için hazırlıklar sürüyor. Aydın, ikinci sezonda Kidman'ın yanı sıra Liv Ullmann, Dolly De Leon, Maisie Richardson Sellers gibi isimlerle kamera karşısına geçecek. 

Ünlü oyuncu ‘Nine Perfect Strangers’ kadrosunda… Aras Aydın, Nicole Kidman ile rol arkadaşı oldu!

NINE PERFECT STRANGERS'IN KONUSU NEDİR?

Liane Moriarty'nin kitabına dayanan ilk sezonda, dokuz stresli şehir sakini daha iyi bir yaşam tarzına giden yolda ilerlemeye çalışırken şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik tesisine geliyor. Zihinlerini ve bedenlerini arındırmak için 10 gün süren bir tedaviye katılan 9 yabancı bu süreçte kendileri beklenmedik durumlar içerisinde bulur. İlk sezon kadroda bulunan Luke Evans, Melissa McCarthy, Bobby Cannavale ve Michael Shannon gibi isimler ise yeni sezonda kadroda olmayacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...