Tgrt Haber

Aras Bulut İynemli'li dizide Devrim Özkan'ın rolü değişti! Yeni Esme ise Ahsen Eroğlu oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
26 Temmuz 2024 14:32 - Güncelleme : 26 Temmuz 2024 14:33
Aras Bulut İynemli'li dizide Devrim Özkan'ın rolü değişti! Yeni Esme ise Ahsen Eroğlu oldu

Bu hafta çekimlerinin başlayacağı Deha dizisinde beklenmedik bir değişim oldu. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı dizinin bir diğer başrol oyuncusunun ise Devrim Özkan olacağı gündemdeydi. Rolün sahibi değişti ve Devrim Özkan’ın yerine Ahsen Eroğlu dahil oldu.

Pazar günü sete çıkması beklenen Deha dizisinde son dakika roller değişti. Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Deha dizisinin başrol oyuncusunda değişiklik oldu. 

DEVRİM  ÖZKAN GİTTİ, AHSEN EROĞLU GELDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Umut Aral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Deha dizisinde Devran karakterinde Aras Bulut İynemli yer alacak. İynemli’nin partneri olarak ise Devrim Özkan’ın adı geçerken, dizide son dakika değişikliği yaşandı. Esme rolünün yeni sahibi genç oyuncu Ahsen Eroğlu oldu. Devrim Özkan’ın da diziye ileriki bölümlerde çok etkili sürpriz rolle katılacağı kulislerde konuşuluyor.

Aras Bulut İynemli'li dizide Devrim Özkan'ın rolü değişti! Yeni Esme ise Ahsen Eroğlu oldu - 1. Resim

Ahsen Eroğlu

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...