Tgrt Haber

Aras Bulut İynemli’nin abisine polis baskını! Eşi şikayetçi oldu, itiraflar peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
25 Ekim 2023 10:44 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 10:44
Aras Bulut İynemli’nin abisine polis baskını! Eşi şikayetçi oldu, itiraflar peş peşe geldi

Aras Bulut İynemli’nin kendisi gibi oyuncu ağabeyi Orçun İynemli hakkındaki suçlamalar şaşırttı. Eda İynemli eşinden şikayetçi oldu. Polis oyuncunun evine baskın düzenlendiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak'ın haberine göre, Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli​'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli, eşinden şikayetçi oldu. Eda İynemli eşi tarafından darp​ edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundu ve eşi hakkında suçlamalarda bulundu.

ORÇUN İYNEMLİ'NİN EŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU 

Orçun İynemli’nin eşi Eda İynemli ifadesinde eşinin kendisini darp ettiğini, aynı zamanda evde yasaklı madde imal ederek kullandığı ihbarında bulundu. Emniyet güçleri eve baskın düzenledi ve arama yaptı.

Emniyet güçleri yaptıkları aramada evin içerisinde saksılarda yetişmek üzere yasaklı madde ele geçirdi. Gözaltına alınan oyuncu ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Oyuncu ifadesinde evinde yasaklı madde yapmayı denediğini söyledi. Maddeleri satmak için değil kullanmak amacıyla yaptığını ifade eden oyuncu, itirafta bulundu. 

Aras Bulut İynemli’nin abisine polis baskını! Eşi şikayetçi oldu, itiraflar peş peşe geldi

Orçun İynemli, yasaklı madde satışından elde edeceği paraya ihtiyacının bulunmadığını, oyunculuk, yönetmenlik ve ses sanatçılığından para kazandığını belirtti. Haftada iki üç kez madde kullandığını bağımlı olduğuna dikkat çeken İynemli, "Bağımlıyım tedavi olmak istiyorum" dedi.

“ADLİ KONTROL ALTINA ALINDI”

Savcılık ifadesi sonrası tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan oyuncu eşinin tartışma sonrası şikayetçi olduğunu ve bu durumdan pişman olduğunu kendisinin kullanıcı olduğunu belirtti. Hakimlik oyuncunun yurt dışına çıkışını yasaklayarak her cumartesi günü karakola imza vermesine karar verdi.

 

 

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...