Tgrt Haber

Arda Güler'e Ahmet Mümtaz Taylan ile Mustafa Sandal'dan destek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2024 10:50 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 10:50
Arda Güler'e Ahmet Mümtaz Taylan ile Mustafa Sandal'dan destek

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ile şarkıcı Mustafa Sandal, Teknik direktör Vincenzo Montella'nın, 18 yaşındaki futbolcu Arda Güler'in antrenmanda formasını elinden çekip almasına tepki gösterdi.

Türkiye - Portekiz maçının topla çok az buluşan Arda Güler​'in antrenmanda formasının elinden çekilip alınması tepkilere neden oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella​ yaptığı hareketten dolayı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken, ünlü isimler de tepkilerini gösterdi. 

AHMET MÜMTAZ TAYLAN​ İLE MUSTAFA SANDAL​'DAN ARDA GÜLER'E DESTEK

Arda Güler'e de seslenen Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Ahmet Mümtaz Taylan, genç futbolcuya "Aldırma Arda, sen 'gelecek'sin, o vasat gidecek" diyerek destek verdi. 

Arda Güler'e Ahmet Mümtaz Taylan ile Mustafa Sandal'dan destek - 1. Resim

Mustafa Sandal ise,  "Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antrenmandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!" diyerek teknik direktör Vincenzo Montella'ya tepki gösterdi. 

Arda Güler'e Ahmet Mümtaz Taylan ile Mustafa Sandal'dan destek - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...