Tgrt Haber

Arda Kural, uzun aradan sonra ilk kez görüntülendi: Savaşı kazandım, geri dönüyorum

04 Şubat 2022 09:58 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 11:25
Arda Kural, uzun aradan sonra ilk kez görüntülendi: Savaşı kazandım, geri dönüyorum

2000’li yılların sevilen oyuncuları arasından yer alan ve Türkiye’nin Leonardo DiCaprio’su olarak anılan Arda Kural, uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. Kural, “Savaşı kazandım artık geri dönüyorum” dedi.

Usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını anlatan ‘Dilber Ay’ filminin galası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncuları dışında birçok ünlü isim katıldı.

Dilber Ay filminde rol alan 2000’li yılların sevilen oyuncusu Arda Kural uzun süre sonra ilk kez görüntülendi. Türkiye’nin Leonardo DiCaprio’su olarak anılan Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçirdi. Galada görüntülenen Kural, hayatıyla ilgili yeni gelişmeleri paylaştı.

“TİCARETE ATILDIM”

Son haliyle dikkatleri üzerine çeken Arda Kural "Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum.

"SAVAŞI KAZANDIM"

Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar'ın yüzünden... Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...