Tgrt Haber

Arda sahneye çıktı, Burcu kaçtı

05 Aralık 2015 10:33
Arda sahneye çıktı, Burcu kaçtı

GQ gecesinde ‘Yılın Adamı’ seçilen Arda Turan’la bir süredir arasının açık olduğu Burcu Esmersoy yan yana gelmedi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘GQ Türkiye Men of The Year’ ödül töreninde ‘Yılın Adamı’ Arda Turan seçildi. Sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye gelen ödül sahiplerini karşılayan Burcu Esmersoy, sıra Turan’a geldiğinde ismini anons ettikten sonra kulise gitti. Aslıhan Doğan’la aşk yaşayan futbolcuyla arası bozulan Esmersoy, sahneye çıkan herkesin elini sıkarken Turan’ı es geçti.

Burcu Esmersoy ile Arda Turan aylardır konuşmadığı herkes tarafından biliniyordu. O gece yan yana gelip gelmeyecekleri merak konusuydu. Burcu Esmersoy, Arda’yı sahneye çağırırken “Keşke sesim kısık olmasaydı da bağırarak anons etseydim” diyerek onere etti. Ama Arda sahneye çıkmak için oyalandı. Normalde sahneye çıkan herkes Burcu ile tokalaştı, öpüştü, selamlaştı. Ama Arda Turan hiç selam vermedi. Burcu Esmersoy da Arda Turan sahneye çıkınca en köşeye gitti. Yan yana gelmediler, selamlaşmadılar. İkinci defa sahneye davet ettiğinde de asla selam vermedi.

Tören sonunda açıklama yapan Esmersoy, “Ben oradaydım, beni görmediniz galiba” diyerek yan yana gelmek istemediği iddialarını yalanladı. Four Seasons Hotel’deki  törende konuşan Barcelona’lı futbolcu “Mesle-ğimi en iyi şekilde icra etmeye, çalışıyorum. Tabii ödüller de daha çok teşvik ediyor” dedi.

Arda Turan’a ödülünü Hidayet Türkoğlu takdim etti.   

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...