Tgrt Haber

Kalabalık aile sevdiğini söylemişti… Arda Turan’dan müjdeli haber geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 09:15 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 10:14
Kalabalık aile sevdiğini söylemişti… Arda Turan’dan müjdeli haber geldi!

Ünlü futbolcu ve antrenör Arda Turan şimdilerde yeni bir heyecan yaşıyor. Aslıhan Doğan’la evli İki erkek çocuk babası Turan, üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor.

5 yıl önce aile arasında bir törenle Aslıhan Doğan ile dünya evine giren Arda Turan​ üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor. 2018 yılında evlendiği eşi Aslıhan Turan'ın 6 haftalık hamile olduğu öğrenildi. 

Kalabalık aile sevdiğini söylemişti… Arda Turan’dan müjdeli haber geldi!

KALABALIK AİLE SEVDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ!

Posta Gazetesi’nin haberine göre; Mart 2018'de sade bir nikah töreniyle dünya evine giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, mutlu evliliklerini 2018’de dünyaya gelen Hamza Arda ve 2020’de dünyaya gelen Asil Aslan’la taçlandıran Turan çifti, büyük bir heyecan yaşıyor. Başarılarla dolu futbol kariyerini noktaladıktan sonra, antrenörlük eğitimi alarak Eyüpspor’un başına geçen Arda Turan’ın eşinden hamilelik haberini alınca mutluluktan havalara uçtuğunu öğrenildi.

Sosyal medyanın etkin isimlerinden olan Aslıhan Turan, Asil Aslan’ın doğumunun hemen akabinde yeniden bebek sahibi olmak istediğini söylüyordu. Kalabalık aileleri sevdiğini söyleyen Turan, sağlık nedenleriyle bu özlemi için beklemek zorunda kalmıştı. Şimdi ise ünlü çiftten mutlu haber geldi. Aslıhan Turan’ın şimdilerde 6 haftalık hamile olduğu öğrenildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...