Tgrt Haber

Arda Türkmen kızını kucağına aldı: Bebeğin ismi herkesi şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2022 11:31 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 13:41
Arda Türkmen kızını kucağına aldı: Bebeğin ismi herkesi şaşırttı!

Türkiye’nin ünlü şeflerinden olan ve restoran işletmecisi Arda Türkmen, 2020 yılında sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile evlenmişti. Ünlü çift önceki gün kızlarını kucağına aldı. Türkmen’in yaptığı sosyal medya paylaşımında ise kızına verdiği isim dikkat çekti.

Yemek programlarıyla tanınan ünlü şef Arda Türkmen, bebeğini kucağına aldı. 2020’de evlendiği Melodi Elbirliler ile mutlu bir beraberliği olan Türkmen, önceki gün dünyaya gelen bebeğinin fotoğrafından bir kısmı sevenleriyle paylaştı.

"PEK YAKINDA 3 KİŞİYİZ"

Sosyal medya hesaplarından aynı anda teknede çektirdikleri fotoğrafları paylaşan çift, bebek​ beklediklerinin müjdesini verdi. Türkmen ve Elbirliler, paylaşımlarına "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" notunu düştü.

KIZLARININ ADINI AÇIKLADI

47 yaşındaki Arda Türkmen, dün akşam bir paylaşım yaparak baba olduğunun müjdesini verdi. Kızının ayağını paylaşan Türkmen, "Biz bugün 3 olduk… kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin… Yolun, bahtın, şansın hep açık olsun… Allah herkesin de gönlüne göre versin… bugün en mutlu günümüz… güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Siena: İtalya'nın Tuscany Bölgesi'nde bir vilayetin ismi.

Arda Türkmen kızını kucağına aldı: Bebeğin ismi herkesi şaşırttı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...