Tgrt Haber

Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırıya uğradı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Kasım 2023 16:32 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 16:32
Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırıya uğradı!

Şef Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler, kızı Ada Siena ile birlikteyken trafikte saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Elbirliler, "Etraf delilerle dolu lütfen camlarınız kapılarınız olabildiğince kilitli olsun hep” sözleriyle yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

2021 yılında Arda Türkmen ile evlenen fenomen Melodi Elbirliler, kızının da yanında olduğu esnada arabada saldırıya uğradı. Elbirliler, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından duyurdu.

MELODİ ELBİRLİLER SALDIRIYA UĞRADI 

Elbirliler korku dolu anlarını sosyal medya hesabından duyurdu. Erbirliler,  'Bir anda gölge olarak birinin yaklaştığını hissetim. Sonra arabamın camlarına vurmaya başladı. Kafamı çevirdiğim anlarda kapının kolunu zorlamaya başladı. Siena arkada oturuyordu yardımcımızla birlikte. İnsanlar gelmeye başlayınca kaçtı gitti' dedi.

Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırıya uğradı!

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR?

1991 İzmir doğumlu Melodi Elbirliler, sosyal medyada 'Güzellik bloggeri' olarak tanınıyor. Instagram​'da yaklaşık 702 bin takipçisi bulunan Elbirliler, moda ve makyaj videoları yayınlıyor. Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...