Tgrt Haber

Arka Sokaklar hayranlarını üzen haber: Dizinin bel kemiği ayrılma kararı aldı, ‘artık izlemeyeceğiz’ yorumları yağdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2023 11:00 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 11:49
Arka Sokaklar hayranlarını üzen haber: Dizinin bel kemiği ayrılma kararı aldı, ‘artık izlemeyeceğiz’ yorumları yağdı!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, flaş bir ayrılık kararıyla gündeme geldi. Dizinin bel kemiği olarak görülen Rıza Baba karakteriyle rol alan Zafer Ergin, iddiaya göre 17 yıldır rol aldığı Arka Sokaklar’dan ayrılma kararı aldı.

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. 17 yıldır ekranlara gelen dizinin başkarakteri Rıza Baba, iddiaya göre Arka Sokaklar​ ile yaptığı sözleşmeyi feshetti ve yeni projeleri değerlendirme kararı aldı. Dizinin ana kadrosunda yer alan Zafer Ergin’in bu kararı sosyal medyada yayılmaya başlayınca dizinin hayranlarını üzdü. Çok sayıda kullanıcı “Şevket Çoruh’tan sen de gittiysen artık izlemeye gerek yok” yorumlarında bulundu.

DİZİDE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Final iddiaları gündeme gelen fenomen dizi Arka Sokaklar Şevket Çoruh’tan sonra bir ayrılık haberiyle daha gündeme oturdu. Dizinin başkarakteri ve bel kemiği olarak görülen Rıza Baba karakterinin sahibi Zafer Ergin’in diziye veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Yeni bölümleri bir süredir yayınlanmayan Arka Sokaklar’ın final yapacağı kulislerde konuşulurken Birsen Altuntaş'ın haberine göre, final iddiaları gündemde olan Arka Sokaklar’a Rıza baba karakterine hayat veren Zafer Ergin​ veda etti. Zafer Ergin, Netflix ekranlarında yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde de konuk olmuştu. Rıza Baba karakterine hayat veren Ergin, 17 yıl rol aldığı “Arka Sokaklar” dizisiyle yaptığı sözleşmeyi de feshetti ve yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldı.

Arka Sokaklar hayranlarını üzen haber: Dizinin bel kemiği ayrılma kararı aldı, ‘artık izlemeyeceğiz’ yorumları yağdı!

ZAFER ERGİN KİMDİR?

Zafer Ergin, 30 Ağustos 1942 yılında Ankara’da doğdu. Zafer Ergin, Melek Baykal'la 1975 senesinde evlenip dört yıl sonra boşanmıştır. 1987 yılında ise yine kendisi gibi oyuncu olan Binnaz Ergin ile evlenmiştir. Son 17 yıldır Arka Sokaklar dizisinde rol almaktadır.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...