Tgrt Haber

Arka Sokaklar'a efsane transfer! Ebru Cündübeyoğlu izleyiciyi ekrana kilitleyecek

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
10 Ağustos 2024 10:37 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 11:27
Arka Sokaklar'a efsane transfer! Ebru Cündübeyoğlu izleyiciyi ekrana kilitleyecek

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da Ebru Cündübeyoğlu transfer oldu. Emniyet müdürü olarak gelecek olan Cündübeyoğlu, ortalığı karıştı.

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar​ bu sezon da yeniden ekranlarda olacak. Başarılı oyuncu​ kadrosuyla ekranlarda yer alan Arka Sokaklara efsane isim Ebru Cündübeyoğlu dahil oldu. 

ARKA SOKAKLAR​'A EFSANE TRANSFER!

Ebru Cündübeyoğlu, dizi​ de yeni emniyet müdürü olacak. Candan Ceylanlı karakterini oynayacak başarılı oyuncunun şimdiden silah atışları için poligona gittiği öğrenildi.

Arka Sokaklar'a efsane transfer! Ebru Cündübeyoğlu izleyiciyi ekrana kitleyecek - 1. Resim

Kadrosunda Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Şevket Çoruh isimlerin yer aldığı diziye dahil olduğu için Cündübeyoğlu, heyecanlı olduğunu ifade etti. 

Arka Sokaklar'a efsane transfer! Ebru Cündübeyoğlu izleyiciyi ekrana kitleyecek - 2. Resim

 EBRU CÜNDÜBEYOĞLU KİMDİR?

Almanya'da dünyaya gelen Ebru Cündübeyoğlu, Türkiye'ye üniversite nedeniyle dönüş yaptı. Uludağ Üniversitesi'nde İktisat okuyan oyuncu​ ardından 1993 yılındaki güzellik yarışmasına katıldı. Diş doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ile 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çocuğudur.

Arka Sokaklar'a efsane transfer! Ebru Cündübeyoğlu izleyiciyi ekrana kitleyecek - 3. Resim

Deli Yürek ve Koçum Benim dizileriyle kamera karşısına geçti. 2003 yılında radyo programcısı Mert Güçlü Mete ile evlendi. Çiftin 2005 yılında Duru adından bir kız çocuğu oldu. 2022 tarihinde çift boşandı.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...