Tgrt Haber

Arka Sokaklar’dan şaşırtıcı veda: Hayranları çok üzülecek!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Eylül 2022 10:47 - Güncelleme : 06 Eylül 2022 11:22
Arka Sokaklar’dan şaşırtıcı veda: Hayranları çok üzülecek!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan 17. sezona hazırlanırken hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin sevilen karakterlerinden Komiser Mesut’u canlandıran Şevket Çoruh, sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

17 sezondur ekranlarda yer alan ve Türkiye’nin en uzun süren dizisi olarak bilinen Arka Sokaklar’ın kemikleşmiş kadrosunda ayrılık yaşanıyor. Kanal D​ ekranlarında yer alan sevilen dizinin önemli karakterlerinden Komiser Mesut rolünü oynayan Şevket Çoruh​, diziye veda etme kararı verdi. 16 sezondur 632 bölümde rol alan Çoruh, sosyal medya hesabından duygulandıran bir mesaj yayınladı. Çoruh, tiyatro ve sinemaya daha fazla vakit ayırmak istediğinden diziden ayrılmayı tercih ettiğini belirtti.

Arka Sokaklar’dan şaşırtıcı veda: Hayranları çok üzülecek!

Arka Sokaklar’dan şaşırtıcı veda: Hayranları çok üzülecek!

“UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR, BİR ŞEVKET’E DÖNDÜ BENİM HAYATIM”

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden veda mesajı yayınlayan Şevket Çoruh veda mesajında şu ifadelere yer verdi: “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...